opc_loader
Online Nederlandse Calve Producten Online dr. Oetker producten de Ruijter hagelslag Douwe Egberts Producten Peijnenburg ontbijtkoeken Autodrop Hero Producten Maggi Productenb Klene drop producten Venz hagelslag producten Conimex producten Venco drop producten Zwitsal producten Unox producten Van gilse producten Nestle producten Bolletje producten
Dutch online supermarket worldwide shipping Veilig winkelen Nederlandse online supermarkt Safely Packaged online dutch supermarket track and trace with orders
De Ruijter

De Ruijter

De Ruijter hagelslag is een populair Nederlandse broodbeleg. Ze worden "hagelslag" of "chocoladehagel" genoemd, vanwege hun gelijkenis met de kleine, ronde vorm van hagelstenen.

De Ruijter is in 1919 opgericht door de broers Jan en Kees de Ruijter. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en staat bekend om zijn hoogwaardige producten. De Ruijter hagelslag is al generaties lang een onderdeel van de Nederlandse cultuur en is een populaire toevoeging aan het ontbijt voor zowel kinderen als volwassenen.

De hagelslag wordt meestal gegeten door ze op beboterd brood te leggen. Ze kunnen ook worden gebruikt als topping voor ijs, pannenkoeken of wafels. Ze zijn te vinden in de meeste supermarkten en kruidenierszaken in Nederland, en in sommige internationale supermarkten. Ze kunnen ook online worden gekocht bij WorldwideHolland.com.

De Ruijter chocolade hagelslag wordt gemaakt met echte chocolade en wordt gemaakt met hoogwaardige ingrediënten.

Kortom, De Ruijter hagelslag is een geliefde Hollandse lekkernij waar al generaties lang van genoten wordt.

Artikel 1 tot 29 (van de 29 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 29 (van de 29 artikelen). Resultaat:1