opc_loader
Online Nederlandse Calve Producten Online dr. Oetker producten de Ruijter hagelslag Douwe Egberts Producten Peijnenburg ontbijtkoeken Autodrop Hero Producten Maggi Productenb Klene drop producten Venz hagelslag producten Conimex producten Venco drop producten Zwitsal producten Unox producten Van gilse producten Nestle producten Bolletje producten
Dutch online supermarket worldwide shipping Veilig winkelen Nederlandse online supermarkt Safely Packaged online dutch supermarket track and trace with orders

Hak Hollandse Bruine Bonen 0% Zout & Suiker Toegevoegd (365 gr.)

Verzendgewicht 665 gr.

3,69 Excl. BTW
3,69 Incl. BTW
0
x
Beschrijving

Hak Hollandse bruine bonen zonder toegevoegd zout is nog gezonder en is een prima vervanger voor vlees, maar ook heerlijk door een salade.

  • Geteeld en geoogst in Zeeland
  • Geen suiker en zout toegevoegd
  • Boordevol eiwitten en ijzer
  • Gemakkelijk te openen door 1 2 open deksel

De Hak bruine bonen komen uit Zeeuws Vlaanderen. Daar is de beste grondsoort te vinden voor de teelt en daar zijn relatief de meeste zonuren van Nederland die voor de unieke Hak kwaliteit zorgen.


Ingrediënten:
Bruine bonen, water.

Voedingswaarden:

Deze waarden gelden voor het onbereide product.

Soort Per 100 Gram
Energie 453 kJ (108 kcal)
Vet 0.7 g
waarvan verzadigd 0.2 g
Koolhydraten 15.2 g
waarvan suikers1 0.5 g
Voedingsvezel 8.1 g
Eiwitten 6.1 g
Zout 0.01 g
  • 1 *DIT PRODUCT BEVAT VAN NATURE AANWEZIGE SUIKERS.


Bij Worldwide Holland doen we er alles aan om de juiste productinformatie te publiceren. Het is echter zo dat producten regelmatig worden aangepast en/of verbeterd. Hierdoor kan het zijn dat productinformatie, zoals voedingswaarden, ingrediënten en dieet- of allergie-informatie is veranderd. Wij adviseren u om altijd eerst zelf de productinformatie op de verpakking te lezen voordat u het product nuttigt.

WorldwideHolland service:

Nederlandse Producten Wereldwijd Verzonden