opc_loader
Online Nederlandse Calve Producten Online dr. Oetker producten de Ruijter hagelslag Douwe Egberts Producten Peijnenburg ontbijtkoeken Atodrop producten Hero Producten Maggi Productenb Klene drop producten Venz hagelslag producten Conimex producten Venco drop producten Zwitsal producten Unox producten Van gilse producten Nestle producten Bolletje producten
Dutch online upermarket worldwide shipping Veilig winkelen Nederlandse online supermarkt Safely Packaged online dutch supermarket track and trace with orders
Olvarit Noodles met kip en champignons 15 maanden (250 gr.)

Olvarit Noodles met kip en champignons 15 maanden (250 gr.)

Olvarit

Verzendgewicht 500 gr.

2,35 Excl. BTW
2,49 Incl. BTW
x
Beschrijving

Vanaf 15 maanden is je kindje zodanig gegroeid dat hij ook andere smaken kan gaan proberen. Olvarit Noodles met kip en champignons is een groentemaaltijd speciaal voor kindjes vanaf 15 maanden.

Een goed alternatief

Olvarit maaltijden vanaf 15 maanden zijn uitermate geschikt voor kindjes die al een tijdje vast voedsel krijgen. De maaltijden zijn compleet en uitgebalanceerd. Bovendien zijn ze helemaal afgestemd op de voedingsbehoefte van je kindje. 
 
Olvarit maaltijden bevatten 100% van de dagelijkse groentebehoefte en geen conserveermiddelen. Na de bereiding van de maaltijd wordt deze namelijk kort verhit op een hoge temperatuur en daarna vacuum verpakt. Op deze manier zorgt Olvarit dat het product lang houdbaar is.
 
Ook de structuur van de 15 maanden maaltijden van Olvarit is volledig aangepast aan de leeftijd van je kindje. Olvarit werkt namelijk met een structuuropbouw, van fijn gepureerd naar steeds grovere stukjes. Deze hapstructuur stimuleert de mondmotoriek en dus ook de spraakontwikkeling van je kindje.

WorldwideHolland service:

Nederlandse Producten Wereldwijd Verzonden

Beoordelingen (0)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Menu
  • Nederlands
  • English